Tuesday, June 8, 2010
המסעדה:
 "zepra"   ת"א
לא כשר
ציון כללי - "6.5"
על המקום
צפרה, המטבח האסיאתי של אבי קונפורטי, מתייחס בכבוד למסורות האסיתיות העתיקות,
אבל מרשה לעצמו לערבב, לחדש, להוסיף טאצ' אישי יצירתי בתוספת שני תבלינים חשובים ביותר: סקרנות והומור.
על האוכל
 הטעם העשיר של המטבח הצרפתי הקלאסי חמאה, שמנת ויין.
המנות מוגשות היטב והקינוחים עבודת יד הם חוויה,
על השירות
השירות מקצועי המלצרים חייכניים ונחמדים.
מחירים
כ-ש"ח לאדם

0 comments:

Post a Comment